MKBondgenoten
Ondernemend verbeteren

Ondernemers opgelet!

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsvaccin tegen corona? Lees dan verder op  https://www.mkbondgenoten.nl/NIEUWS-BLOGS/

Wat denk je van gegarandeerd meer winst in 3 maanden tijd? 

En een hogere ondernemingswaarde op de langere termijn? 

Welkom bij MKBondgenoten!

Waarom MKBondgenoten?

Op basis van jarenlange ervaring hebben wij geconcludeerd, dat ondernemers veel potentieel laten liggen. Dit geldt ook voor winstgevende bedrijven. Ze kijken vaak te ingewikkeld naar hun bedrijf en dat is niet nodig. Met een eenvoudige benadering zie je opeens door de bomen het bos weer. Rudi en Huub beleven er veel plezier aan om samen met ondernemers weer op een eenvoudige manier naar hun bedrijf te kijken. Het juiste inzicht biedt de ondernemer meer grip. Dit in combinatie met de juiste acties leidt tot meer winst onder aan de streep. Dit geeft veel voldoening aan ons, en aan de ondernemer.

Hoe gaat MKBondgenoten te werk?

We beginnen met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna volgt in het algemeen  een Quick Scan. Hiermee maken we een ‘foto’ van het bedrijf op basis van enkele eenvoudige resultaatbepalers. Tevens krijg je dan een goede indicatie van de omvang van het verbeterpotentieel, dat in het bedrijf nog verscholen is. We maken daarbij gebruik van een methodiek, die in samenwerking met de Universiteit van Groningen is ontwikkeld (bekroond met een proefschrift). Deze methode heeft zich breed binnen het MKB in de praktijk bewezen.

Als er voldoende potentieel aanwezig is, en er een goede ‘klik’ is tussen ondernemer en MKBondgenoten gaan we samen aan de slag. We maken daarvoor een plan, en helpen mee om dit plan daadwerkelijk te realiseren. Want aan mooie verhalen alleen heb je niet zo veel!

Wat bereik je met MKBondgenoten?

Inzicht en grip op je bedrijf en daardoor meer winst. En op termijn werkt dat ook positief door op de waarde van je bedrijf. En een leuke inspirerende tijd met mooie en interessante leermomenten.

MKBondgenoten ondersteunt ook bij het bepalen van de waarde van je bedrijf en financieringsvraagstukken.

Ervaring

Onze ervaring strekt zich uit van de bouw, installatie-, onderhoud- en metaalbedrijven, machine bouw, maakbedrijven, bakkers en bakkerijen, architecten, ingenieursbureaus, kunststofverwerkende bedrijven, handel, reclame- en vormgevingsbureau ’s, meubelfabrieken, houtverwerkende bedrijven, elektronicabedrijven, bakkerijen, (semi)overheidsbedrijven, zakelijke dienstverlening, garagebedrijven, transportbedrijven, maritieme bedrijven en laboratoria en chemische bedrijven. En de omvang van deze bedrijven loopt van 5 tot 500 medewerkers.

Ons netwerk biedt de gelegenheid om bedrijven (anoniem) met elkaar te vergelijken. Deze benchmark opent mogelijkheden om verbeterpotentieel te traceren binnen een onderneming. Uit onderzoek is gebleken, dat de 20% best scorende bedrijven uit de branche gemiddeld 3 tot 4 keer meer winst maken t.o.v. het gemiddelde uit de branche.

Kennismaken?

Wilt u eens vrijblijvend een kennismakingsgesprek (vanzelfsprekend kosteloos)? Neem contact met ons op:

Huub Truijen: +31 6 1317 5190

Email: huub@mkbondgenoten.nl


Rudi de Koning: + 31 6 8396 5427

 Email: rudi@mkbondgenoten.nl

De klantbelofte van MKBondgenoten is helder: meer resultaat voor iedere MKB-ondernemer! 

 
E-mailen
Bellen