MKBondgenoten
Ondernemend verbeteren


Meer winst voor iedere ondernemer! 

Dat is de belofte aan onze klanten!

Hoe maken wij deze belofte waar?

We beginnen met inzicht. Wij werken met een methodiek die zich breed binnen het MKB bewezen heeft. Op basis van deze methode zorgen we samen met de ondernemer voor het juiste inzicht. En dan gaan we samen aan de slag om dit inzicht te vertalen naar een beter resultaat. Door de combinatie van inzicht in de juiste factoren en daadkracht  kunnen wij beloven dat we onze passie kunnen waarmaken: meer winst voor iedere ondernemer. In veel gevallen leidt onze aanpak tot een significante winstverhoging binnen 3-6 maanden.

Wat doen we nog meer?

Businessplan: Samen met de ondernemer bouwen we een gefundeerd en praktisch uitvoerbaar businessplan om toe te werken naar een hogere waarde van uw bedrijf op de langere termijn. Dit plan is ook zeer bruikbaar om een (her)financieringsaanvraag te ondersteunen. En zeker ook als voorbereiding voor een toekomstige bedrijfsoverdracht.

Ondersteuning bij de uitvoering: Wij houden niet van dikke rapporten waarin staat hoe het allemaal beter kan. Liever staan wij schouder aan schouder met de ondernemer om de verbeteringen samen daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Waardecreatie: Zodra uw rendement verbetert en u ook werkt aan het bestaansrecht van uw bedrijf op lange termijn wordt uw bedrijf meer waard. Bijvoorbeeld als voorbereiding op uw pensioen of verkoop van uw bedrijf op termijn.

Financiële dienstverlening: Goed inzicht vereist een goede financiële administratie. Wij hebben de expertise in huis als u hierbij hulp kunt gebruiken. Tevens helpen wij ondernemers bij (her)financiering en op interim basis met controlling en financieel management. 

MKB Academie: MKBondgenoten organiseert elke maand een gratis workshop voor MKB ondernemers, zowel voor starters als voor gevorderde ondernemers. We helpen starters op weg om te focussen op wat echt belangrijk is voor starters. En gevorderde ondernemers geven we tips op het gebied van marktbenadering, lange termijn visie, bedrijfseconomie, bedrijfsopvolging en persoonlijke ontwikkeling. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 
E-mailen
Bellen