MKBondgenoten
Ondernemend verbeteren


Wie zijn wij?

Wij zijn Rudi de Koning en Huub Truijen en zijn beiden al jaren actief als bedrijfsadviseur in het MKB. Wij zijn dé bondgenoot voor de MKB-ondernemer en creëren inzicht en grip vanuit een eenvoudige en in de praktijk bewezen methodiek.

Rudi: “Ik heb een financiële achtergrond en heb iets met cijfers. Ik ben mijn carrière begonnen in de accountancy en kwam er toen snel achter, dat ik het heel leuk vind als ik met deze cijfers daadwerkelijk ondernemers kan helpen hun bedrijf de goede kant op te sturen. Zo heb ik steeds meer de kant gekozen van bedrijfsadvisering.

Waar ik energie van krijg is om ondernemers met een andere invalshoek naar hun cijfers te laten kijken en ze op die manier in staat te stellen met heel eenvoudige hulpmiddelen snel beter resultaat te behalen. Leren van het verleden en vooruitkijken naar de toekomst!” 

Huub: “Ik heb met veel plezier 25 jaar gewerkt bij internationaal opererende bedrijven. Vanuit R&D ben ik doorgegroeid in productiemanagement, operational excellence en business verantwoordelijkheid. Ook heb ik enkele buitenlandse vestigingen onder mijn hoede gehad. Deze ervaring is mij de afgelopen jaren uitstekend van pas gekomen om MKB ondernemers verder te helpen.

Wat mij enorm aanspreekt in MKB is het persoonlijk contact en de kordate manier van besluitvorming. En de diversiteit in typen bedrijven en ondernemers.

Wat mij opvalt, is dat veel ondernemers onderschatten welk potentieel er in hun bedrijf zit.

"Het is mijn passie om dat potentieel zichtbaar te maken en de ondernemer te helpen dit uit hun bedrijf te halen.” 

 
E-mailen
Bellen